ISOLCAP 200

ISOLCAP 200

Lichte mortel ISOLCAP is bedoeld om constructies lichter te maken (hij is ongeveer 85 % lichter dan gangbaar beton), om bij nieuwbouw en renovatie allerhande soorten bestaande ondergronden in flatgebouwen of eengezinswoningen te isoleren en ze thermisch en akoestisch te behandelen.

Hij is tevens geschikt als ondergrond voor uiteenlopende vloerbedekkingen, als isolerend mortelbed en onderlaag, om niveauverschillen weg te werken, om hellingen aan te leggen, als thermische isolatie en akoestische isolatie tegen contactgeluiden en voor allerhande uitvullingen.

HIER, AL ONZE PRODUCTEN

Een uitgebreid gamma van innovatieve technologieën ten dienste van uw werk. Hoog ontwikkelde oplossingen, in staat om resultaten van hoogstaande kwaliteit te garanderen.

WELKE PRODUCTEN TOEPASSEN EN HOE

Verplaats de muis op de verschillende zone’s van de tekening hieronder, of op de indicaties van de lijst rechts: de zone van het gebouw waar de producten moeten worden toegepast zal benadrukt worden evenals de specificiteit van de toepassing.

VAN PRODUCT NAAR TOEPASSING

Ga binnen en ontdek meteen waar je elk product kan gebruiken.

ONTDEK
Edilteco

EDILTECO BENELUX

EDILTECO BENELUX SA werd in 1995 opgericht en streeft ernaar vernieuwing aan te dragen op bouwgebied en high tech materialen te promoten.

EDILTECO BENELUX gebruikt technologieën die zijn ontwikkeld door het Italiaanse moederbedrijf EDILTECO Spa, dat innoveert op het gebied van warmte- en geluidsisolatie om het comfort van woningen te verbeteren.
Het bedrijf wendt alle deskundigheid van de Groep aan voor de distributie van een brede waaier van bouwoplossingen voor nieuwbouw en renovatie.
De Onderneming voert sinds de oprichting een ontwikkelingsbeleid met innovatieve doelstellingen en werkt onophoudelijk aan de verbetering van de prestaties van de producten, waarbij tevens de eenvoud en snelheid bij de uitvoering de nodige aandacht krijgen.

Met zijn innoverend, hoogwaardig en genormeerd aanbod dat tegemoetkomt aan de hedendaagse problematiek in de bouwsector, levert EDILTECO BENELUX al zijn klanten commerciële en technische ondersteuning, zowel voor de handel van bouwmaterialen als voor het gebruik van zijn producten op de bouwplaats. Dankzij een dynamisch verkoopteam kunnen wij snel aan uw behoeften voldoen en een daadwerkelijke steun bieden in het aandragen van oplossingen. De producten, die lokaal geproduceerd worden, sluiten natuurlijk aan bij een duurzaam ontwikkelingsbeleid en de bescherming van het milieu. Ze gaan bovendien hand in hand met het behoud van het gebouwd erfgoed en dragen bij aan een optimale prestatie voor de nieuwbouw van laagenergiewoningen en passiefwoningen.
EDILTECO BENELUX beschikt over talloze referenties van gebouwen in België, Nederland en Luxemburg die met zijn producten zijn uitgevoerd, tot grote tevredenheid van de eigenaars en gebruikers.

ONZE GESCHIEDENIS

AL HET NIEUWS VAN EDILTECO

Van onze nieuwste patenten tot de evenementen waaraan we deelnemen,
tot de projecten waaraan we werken voor geavanceerde constructies. Vind het allemaal hier.

BLIJF IN CONTACT MET ONS

Schrijf je in om onze actualiteiten, onze nieuwigheden te ontvangen

loading