ONZE GESCHIEDENIS

2016
2015
2011
2010
2008
2006
2005
2004
2001
1995
1989
1987
1983
1982
1981

Lancering van de revolutionaire gepulveriseerde akoestische mat, de GUM GUM Spray.

3700m² ontvangen 4 activiteitencentra voor de productie van polystyreenplaten voor de I.T.E.- systemen.

Het dBred-gamma breidt zich uit met producten voor de behandeling van contactgeluiden.

EDILTECO France neemt EPSCement International over, de activiteit van de onderneming PolyCiment, die de entiteiten Agrégats Artificels BS Technologies sa en Arvenix omvatte.

Oprichting en lancering van het I.T.E.- gamma met de systemen van ISOLTECO en ECAP.

Eerste filiaal aan de andere kant van de Atlantische Oceaan: Edilteco Sudamericana, gevestigd in Buenos Aires.

Constructie van productie-eenheid EDILTECO France om EPS-aggregaten voor gebruiksklare dekvloeren, mortels en lichtgewichtbeton te fabriceren en commercialiseren.

Edilteco verkrijgt certificaat ISO 9001 / Geluidsisolatiematerialen. Start van de divisie dBred Geluidsreductie.

Oprichting van het filiaal Edilteco France.

Oprichting van het eerste filiaal, Edilteco Benelux, gevestigd te Fleurus.

Producten met brandbeveiliging REI 180 gecertificeerd.

Internationale ontwikkeling: eerste producties van industriële lijnen en additieven voor het exclusieve gebruik van de knowhow van Edilteco.

Producten voor renovatie van metselwerk.

Warmte-isolerende lichtgewicht mortels voor dekvloeren en daken op basis van geëxpandeerd polystyreen.

Een groep ondernemers uit Modena creëert Edilteco. Haar missie: onderzoek van wooncomfort. Productie en verkoop van warmte-isolerende bekledingen op basis van nieuw geëxpandeerde polystyreenkorrels, cement en additieven.

Edilteco

EDILTECO BENELUX

EDILTECO BENELUX SA werd in 1995 opgericht en streeft ernaar vernieuwing aan te dragen op bouwgebied en high tech materialen te promoten.

EDILTECO BENELUX gebruikt technologieën die zijn ontwikkeld door het Italiaanse moederbedrijf EDILTECO Spa, dat innoveert op het gebied van warmte- en geluidsisolatie om het comfort van woningen te verbeteren.
Het bedrijf wendt alle deskundigheid van de Groep aan voor de distributie van een brede waaier van bouwoplossingen voor nieuwbouw en renovatie.
De Onderneming voert sinds de oprichting een ontwikkelingsbeleid met innovatieve doelstellingen en werkt onophoudelijk aan de verbetering van de prestaties van de producten, waarbij tevens de eenvoud en snelheid bij de uitvoering de nodige aandacht krijgen.

Met zijn innoverend, hoogwaardig en genormeerd aanbod dat tegemoetkomt aan de hedendaagse problematiek in de bouwsector, levert EDILTECO BENELUX al zijn klanten commerciële en technische ondersteuning, zowel voor de handel van bouwmaterialen als voor het gebruik van zijn producten op de bouwplaats.
Dankzij een dynamisch verkoopteam kunnen wij snel aan uw behoeften voldoen en een daadwerkelijke steun bieden in het aandragen van oplossingen.
De producten, die lokaal geproduceerd worden, sluiten natuurlijk aan bij een duurzaam ontwikkelingsbeleid en de bescherming van het milieu.
Ze gaan bovendien hand in hand met het behoud van het gebouwd erfgoed en dragen bij aan een optimale prestatie voor de nieuwbouw van laagenergiewoningen en passiefwoningen.
EDILTECO BENELUX beschikt over talloze referenties van gebouwen in België, Nederland en Luxemburg die met zijn producten zijn uitgevoerd, tot grote tevredenheid van de eigenaars en gebruikers.

PRODUCTKWALITEIT

Alle producten die op de markt zijn gebracht zijn ontwikkeld door de R&D afdeling en de technische ontwerpbureaus van Edilteco. Ze zijn aan talloze rigoureuze interne testprocedures onderworpen en daarnaast door verschillende onafhankelijke analyse- en controlebureaus getest: CSTC, keuring door het PEB, CSTB, ZAG enz.
De meeste producten en systemen zijn geoctrooieerd en voldoen aan de geldende normen en regelgeving. Ze zijn geschikt voor toepassingen in de bouw en renovatie van alle typen gebouwen.
De polystyreenkorrels die de basis vormen voor het assortiment voor vloeren, dakdichtingen en gevels, worden in de fabrieken van Edilteco geëxpandeerd en verwerkt.

ONZE WAARDEN

Edilteco Benelux onderschrijft de waarden van de Groep en zet zich in voor een duurzame ontwikkeling:

  • Met de toegevoegde waarde die gecreëerd en in onze producten en systemen geïntegreerd wordt.
  • Met de regels die wij in acht nemen inzake kwaliteit, innovatie, competenties en betrouwbaarheid.
  • Met het partnerschap met de Groep Edilteco, die het bedrijf in staat stelt de technologieën en deskundigheid van de groep aan te wenden voor de ontwikkeling en groei van de markt in de Benelux.
  • Met de dubbele doelstelling van de producten en systemen: comfortabele woningen en energiebesparing.
  • Met de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijf jegens zijn personeel: informatie en scholing, delegeren van verantwoordelijkheden, gelijke behandeling, gezondheid en veiligheid, enz.
  • Met een transparante en eerlijke relatie met zijn leveranciers en zijn klanten, door te zoeken naar een betrouwbare en duurzame samenwerking die voor beiden een stimulans voor ontwikkeling vormt.

EDILTECO IN DE WERELD

Edilteco Benelux

SOCIALE ZETEL EN FABRIEK : Fleurus

Edilteco France

SOCIALE ZETEL :
Sévremoine (49)
FABRIEK :
Sévremoine (49)
Le Pontet (84)

Edilteco

SOCIALE ZETEL GROEP :
San Felice S/P (MO)
OPSLAG : Rome

Edilteco Ecoterm

SOCIALE ZETEL :
San Felice S/P (MO)

Edilteco Canada

SOCIALE ZETEL :
Montréal

Edilteco is exporting all over the world its own technical and application know-how.
Its export is made of experience and competence and is made possible by the cooperation with Italian and Foreign companies.

Edilteco selects its partners everywhere. To its partners:
• It delegates local productions under license
• It provides know-how and special components
• It offers technical and sale assistance from the production to the application in the building site

Wherever there is a company that believes in quality, that could be a new partner of Edilteco.

BLIJF IN CONTACT MET ONS

Schrijf je in om onze actualiteiten, onze nieuwigheden te ontvangen

loading