Edilteco

EDILTECO BENELUX

EDILTECO BENELUX SA werd in 1995 opgericht en streeft ernaar vernieuwing aan te dragen op bouwgebied en high tech materialen te promoten.

EDILTECO BENELUX gebruikt technologieën die zijn ontwikkeld door het Italiaanse moederbedrijf EDILTECO Spa, dat innoveert op het gebied van warmte- en geluidsisolatie om het comfort van woningen te verbeteren.
Het bedrijf wendt alle deskundigheid van de Groep aan voor de distributie van een brede waaier van bouwoplossingen voor nieuwbouw en renovatie.
De Onderneming voert sinds de oprichting een ontwikkelingsbeleid met innovatieve doelstellingen en werkt onophoudelijk aan de verbetering van de prestaties van de producten, waarbij tevens de eenvoud en snelheid bij de uitvoering de nodige aandacht krijgen.

Met zijn innoverend, hoogwaardig en genormeerd aanbod dat tegemoetkomt aan de hedendaagse problematiek in de bouwsector, levert EDILTECO BENELUX al zijn klanten commerciële en technische ondersteuning, zowel voor de handel van bouwmaterialen als voor het gebruik van zijn producten op de bouwplaats. Dankzij een dynamisch verkoopteam kunnen wij snel aan uw behoeften voldoen en een daadwerkelijke steun bieden in het aandragen van oplossingen. De producten, die lokaal geproduceerd worden, sluiten natuurlijk aan bij een duurzaam ontwikkelingsbeleid en de bescherming van het milieu. Ze gaan bovendien hand in hand met het behoud van het gebouwd erfgoed en dragen bij aan een optimale prestatie voor de nieuwbouw van laagenergiewoningen en passiefwoningen.
EDILTECO BENELUX beschikt over talloze referenties van gebouwen in België, Nederland en Luxemburg die met zijn producten zijn uitgevoerd, tot grote tevredenheid van de eigenaars en gebruikers.

PRODUCTKWALITEIT

Alle producten die op de markt zijn gebracht zijn ontwikkeld door de R&D afdeling en de technische ontwerpbureaus van Edilteco. Ze zijn aan talloze rigoureuze interne testprocedures onderworpen en daarnaast door verschillende onafhankelijke analyse- en controlebureaus getest: CSTC, keuring door het PEB, CSTB, ZAG enz.
De meeste producten en systemen zijn geoctrooieerd en voldoen aan de geldende normen en regelgeving. Ze zijn geschikt voor toepassingen in de bouw en renovatie van alle typen gebouwen.
De polystyreenkorrels die de basis vormen voor het assortiment voor vloeren, dakdichtingen en gevels, worden in de fabrieken van Edilteco geëxpandeerd en verwerkt.

ONZE WAARDEN

Edilteco Benelux onderschrijft de waarden van de Groep en zet zich in voor een duurzame ontwikkeling:
• Met de toegevoegde waarde die gecreëerd en in onze producten en systemen geïntegreerd wordt.
• Met de regels die wij in acht nemen inzake kwaliteit, innovatie, competenties en betrouwbaarheid.
• Met het partnerschap met de Groep Edilteco, die het bedrijf in staat stelt de technologieën en deskundigheid van de groep aan te wenden voor de ontwikkeling en groei van de markt in de Benelux.
• Met de dubbele doelstelling van de producten en systemen: comfortabele woningen en energiebesparing.
• Met de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijf jegens zijn personeel: informatie en scholing, delegeren van verantwoordelijkheden, gelijke behandeling, gezondheid en veiligheid, enz.
• Met een transparante en eerlijke relatie met zijn leveranciers en zijn klanten, door te zoeken naar een betrouwbare en duurzame samenwerking die voor beiden een stimulans voor ontwikkeling vormt.

EDILTECO GROUP

De Groep Edilteco werd in 1981 opgericht in het Italiaanse San Felice Sul Panaro, niet ver van het Franse Modène.
Aanvankelijk richtte Edilteco Group zijn productie op lichtgewicht aggregaten en gebruiksklare mortels.
Na een trefzekere doorbraak in de bouwsector heeft het merk Edilteco tegenwoordig een internationaal bereik, met een aanbod van veelzijdige systemen en producten op het gebied van isolatie en comfort voor alle bouwtypen.
De Groep biedt relevante antwoorden op de hoe langer hoe rigoureuzere eisen van de thermische en akoestische regelgeving.

EDILTECO IN DE WERELD

Edilteco Benelux

Produceert in de Benelux
SOCIALE ZETEL EN FABRIEK : Fleurus

Edilteco France

Opera in Frankrijk
SOCIALE ZETEL :
Cholet (49)
FABRIEK :
Saint Germain sur Moine (49)
OPSLAG :
Epones (78)
Aix en Provence (13)
Colomiers (31)

Edilteco

Produceert in Italië en in het buitenland
SOCIALE ZETEL GROEP :
San Felice S/P (MO)
OPSLAG : Rome

Edilteco Ecoterm

Produceert in Italië en in het buitenland
SOCIALE ZETEL :
San Felice S/P (MO)

Edilteco Canada

Zij is actief in Canada
SOCIALE ZETEL :
Montréal

Edilteco esporta nel mondo il proprio know-how tecnologico e applicativo.
Un export di esperienza e competenza possibile grazie alla collaborazione con aziende italiane e straniere.

Edilteco seleziona i suoi Partner ovunque. Ai Partner:
• affida produzioni locali su licenza
• fornisce know-how e componenti speciali
• offre assistenza tecnica e commerciale dalla produzione fino alla posa in cantiere

Ovunque ci sia un'azienda che crede nella qualità, lì può esserci un nuovo Partner di Edilteco.

Schrijf je in om onze actualiteiten, onze nieuwigheden te ontvangen....